Denizcinin anasayfası

Novumare Technologies ile AYT Kimya’dan işbirliği

Denizcilik sektörünün genç şirketlerinden Novumare Technologies ile AYT Kimya arasında işbirliği sözleşmesi imzalandı.

Denizcilik sektörüne yönelik yenilikçi çözümler sunan, müşterilerinin Ar-Ge ihtiyaçlarını ileri teknoloji çerçevesinde karşılayan ve dijitalleşme çalışmaları ile dikkat çeken sektörün yenilikçi şirketi Novumare Technologies ile Türk Ticaret Filosuna ait gemiler başta olmak üzere, tüm dünya ticaret filosuna ve limanlara kaliteli ve çevre dostu ürünler üreten AYT Kimya arasında kimyasal ıslah süreçlerinin dijitalleşmesi konusunda işbirliğine yönelik imza töreni gerçekleştirildi.

Novumare Technologies şirketinden Yönetim Direktörü Ömer Berkay Dağlı, Proje Yönetimi Direktörü Serenay Uslu ve Yazılım Direktörü Nur Uçar ile AYT Kimya şirketinden Genel Müdür Yeşim Şengönül Terzioğlu ve Satış Direktörü Mehmet Özgür Alpaslan’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde, yerli ve özgün olarak geliştirilen ve patent çalışmaları tamamlanan H2O Monitör projesinin Kimyasal Tedarikçisinin AYT Kimya olması kararlaştırıldı. Ayrıca sözleşme kapsamında AYT Kimya bünyesinde geliştirilen WTIS yazılımının ileri teknolojiler kullanılarak güncellenmesi ve H2O Monitör projesiyle entegrasyon çalışmalarına başlandı.

AYT Kimya ve Novumare Technologies bu işbirliği sayesinde yerel ve global firmalara ticari gemiler ve çeşitli sanayi tesislerinde sürdürülen kimyasal ıslah süreçlerini dijitalleşmeye yönelik çözümler sunmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda daha verimli ve doğru şekilde yürütülecek süreçlerin karbon ayak izinin azaltılması hedeflenmektedir.

H2O MONITOR/WTIS

H2O Monitör, Novumare Technologies tarafından yerli ve özgün olarak geliştirilen bir kazan suyu analiz ve ıslah otomasyonu ürünüdür. Genel amacı analiz sürecini otomatikleştirmek, personel kaynaklı hataları minimize etmek, ölçüm sıklığını artırmak, kimyasal madde israfını engellemek, süreci izlemeyi kolaylaştırmak ve adam-zaman kaybını azaltmaktır. Bu bağlamda ürünün öncelikli hedefi dijitalleşme sayesinde daha verimli ve takip edilebilir şekilde ıslah süreçlerini geliştirmek ve ilgili ekipmanın ömrünü uzatarak karbon ayak izini azaltmaktır.


Bunları da beğenebilirsin