Denizcinin anasayfası

İnebolu’dan çocuklara “Maske-Mesafe-Temizlik” boyama kitabı

İnebolu Tersanesi’nin katkılarıyla hazırlanan "Maske-Mesafe-Temizlik" kurallarını anlatan boyama kitapları çocuklarla buluştu.

İnebolu Tersanesi’nin katkılarıyla çocuklara yönelik hazırlanan “Maske-Mesafe-Temizlik” kurallarını anlatan boyama kitapları İnebolu ve Bozkurt belediyelerinde üzenlenen bir etkinlikle dağıtıldı.

Boyama kitaplarında İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay ve Bozkurt Belediyesi Başkanı Muammer Yanık’ın ilçelerin tarihçesi hakkındaki yazısı yer alırken, arka kapaklarda ise İnebolu Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Karavelioğlu’nun çocuklara ve velilere hitaben yazdığı mesajlara yer verildi.

Geçtiğimiz aylarda vefat eden ağabeyi İlhan Karavelioğlu anısına kitabı hazırladıklarını belirten İhsan Karavelioğlu, “Sevgili çocuklar, son günlerde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs hastalığına karşı korunma yöntemi olan Maske-Mesafe ve Temizlik kurallarını anlatan bir boyama kitabı hazırladık. Kitap içindeki bilgilendirici yazıları okuyup günlük hayatınızda da uygulamanızı sizlerden rica ediyoruz. Geleceğimizin emaneti siz değerli çocuklarımızın sağlıklı bir hayat sürmeleri hepimiz için çok önemli. Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığını koruyalım. Lütfen kurallara uyalım” ifadelerini kullandı.

Aynı etkinlikte Yazar Elif Yıldırım’ın Tarçınlı Süt adlı kitabı da çocuklarla buluştu.

Kaynak : www.inebolugazetesi.com


Bunları da beğenebilirsin